Header II

Header ADS

UMNO Jangan Ambil Kesempatan Video Seks


KUALA LUMPUR – Ahli, kepimpinan dan pendukung UMNO diingatkan agar tidak ambil kesempatan terhadap penyebaran video mirip seorang menteri.

Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan berkata, adalah menjadi amalan UMNO untuk memilih jalan yang baik dan berhikmah dalam setiap tindakan dilakukan.

“Oleh itu, rentetan tersebarnya video skandal orang berjawatan dalam kerajaan yang kini hangat diperkatakan di media sosial, saya menyeru dan menganjurkan supaya semua pemimpin, ahli dan pendukung UMNO untuk tidak terlibat.

“Apatah lagi mengambil kesempatan dan melakukan perkara yang hanya memburukkan keadaan. UMNO tidak akan terlibat dengan perkara yang mengaibkan mana-mana pihak dan tidak akan menjadi parti atau gerakan sosial yang menerima perkara sedemikian,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Katanya, kegagalan untuk berbakti dan menjalankan amanah rakyat adalah jauh lebih mengaibkan daripada sebarang skandal yang sarat dengan ketidakpastian

“UMNO akan memfokuskan masa dan tenaganya untuk terus menyantuni masyarakat dan membawa kepimpinan kepada bangsa ini,” katanya.

Beliau turut mendoakan agar sebarang kekhilafan dilakukan mana-mana pihak akan berakhir dengan cara yang terbaik untuk semua. – Sinar HarianUntuk dapatkan berita daripada kami secara terus,
sila subscribe via telegram
https://t.me/mindarakyat dan untuk forum sila ke https://t.me/mindarakyatt


-: Iklan Teks (hanya RM20 sebulan) :-
 Dapatkan MADU LEBAH ASLI Disini...Makanan Sunnah Terbaik. Beli Madu Online >>>>KLIK SINI<<<< Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Negara!
 Anda Peminat Kopi? Dapatkan Kopi Ginseng Tongkat Ali Disini >>KLIK SINI<< Sedap Pekat Melekat KAW KAW. PENGHANTARAN PERCUMA.
 Sakit BerTAHUN-TAHUN, Akhirnya SEMBUH apabila dia terjumpa SESUATU yang ...... >>KLIK SINI<< untuk info lanjut.
 Kelas Kek, Roti, Bun, Puff, Danish Dgn Video Chef. Belajar dari rumah. Klik Sini >>>


............oo000oo...........
MINDARAKYAT
http://mindarakyat.blogspot.com/
mindarakyat@gmail.com

Whatsapp Telegram Facebook Emel kepada MR Twitter RSS
©1439 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.

Tiada ulasan

Imej tema oleh A330Pilot. Dikuasakan oleh Blogger.